De unde am plecat

Experienta noastra a fost dobandita in 20 ani de activitate, devenind astfel profesionisti in industria acoperitorilor de pardoseala .

poza-1

Sisteme complete de sisteme de pardoseli

Inca de la inceput ne-am concentrat pe dezvoltarea unor sisteme complete de produse si servicii pentru pardoseli, sisteme implementate cu succes in proiecte de anvergura precum: America House, City Gate.

Pardoseli in turnul City Gate

Colectii unice de finisaje de pardoseala

In timp, “inovatia” a devenit principalul motto si nota distinctiva care urmau sa redefineasca portofoliul nostru. Noua directie impunea selectarea unor colectii unice de finisaje de pardoseala care sa surprinda prin complexitate si performanta, experimentand astfel in detaliu calitatea si impactul estetic al amenajarilor interioare..

Pardoseala sala fitness Bucuresti
inovatia formei de mocheta de la Vorwerk

Astfel, cu ajutorul colectiilor Shaw Contract Group, Vorwerk si 2TEC2, design-ul este eliberat de limitarea unei stricte incadrari perimetrale si omogene, putand astfel construi in pardoseala adevarate colaje de textura, culoare si forma.

Impreuna cu cel mai mare furnizor de pardoseli elastice, Tarkett, am crescut standardul de calitate in industria medicala si de invatamant prin numeroasele campanii de informare si educare privind criteriile de selectie a sistemelor de pardoseala dedicate acestor segmente.

Mocheta comerciala Shaw
7

Experienta si profesionalismul au fost principalele atribute ce ne-au clasat in topul preferintelor furnizorilor de servicii medicale, aducand astfel un refresh important industriei din punct de vedere al conceptului architectural si standardului de confort si calitate prin participarea in proiecte precum: Laboratorul Central de Analize Synevo, Spitalul Sanator, Reteaua Polisano, Reteaua Gral Medical Center, Spitalul Judetean Constanta.

Campioni ai industriei sportive

Ne-am antrenat abilitatile tehnice si ne-am dezvoltat competentele artistice intr-un maraton al m2 autentici parcursi in industria sportiva alaturi de parteneri precum Worldclass, Omnix.

Sistem pardoseala multiflex pentru sali de fitnes si sali de sport

Rafinamentul, luxul si confortul au patruns in multe locuinte prin intermediul colectiilor BIC Carpets, Vorwerk.

poza16