Fascination: de la minimalist la LUX

Back to Blog

Fascination: de la minimalist la LUX

Ce infatisare vrei sa-i redai locuintei tale? Vorwerk, specialist si trendsetter in domeniul pardoselilor textile, iti ofera o varietate de idei avangardisete prin intermediul noii colectii Fascination. Tendintele si piata au influentat maniera in care s-a  nascut aceasta colectie oferind libertate absoluta de exprimare artistica.

Impreuna cu celebrul designer Giulio Ridolfo, expert in compozitii cromatice, Vorwerk lanseaza  noua colectie Fascination, colectie  ce poate fi considerata o adevarata sursa de inspiratie in amenjarea spatiului domestic, intr-o maniera distinsa si cu un puternic accent senzorial.

Sursele de inspiratie sunt natura, compozitii de culori irizante ale Apusului sau Rasaritului, arta contemporana si de societate.

350 de culori bogate in nuante si tonuri , 17 produse  cu trasaturi moderne, pe scurt: The New Fascination.

O poveste de succes inca din 1883 si pana astazi, o istorie marcata de farmec, inovatie, calitate si design.

Mocheta rezidentiala Vorwerk Lyrica

Poze: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Lyrica

Un produs foarte confortabil cu un touch extravagant si calitate superioara, ceea ce determina acest velur de plus (cut pile) sa radieze de stralucire, vizibil pufos & cozy.

Dispune de 24 de nuante de-a dreptul electrizante, stralucitoare, cateva dintre ele hipnotizeaza pur si simplu: verde smarald, rosu bordeaux si bleumarin, rosu coral, rosu caramiziu, bronz si albastru lila.

Fie ca discutam despre un décor traditional, venerabil al unui apartament spatios sau despre o mansarda urbana, magazine sau hoteluri, intotdeauna Lyrica va fi alegerea potrivita.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Viola

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Viola

Suprafata discret cutata ,ferma si calda. Un velur care incanta privirea cu acest aspect delicat, parca aflat intr-o continua schimbare. Paleta de culori cuprinde tonuri de la gri deschis , gri cartita, la  nuante care ne duc cu gandul la orhidei sau la trandafiri isprahan, oferind acestui produs  un touch catifelat ce emana un farmec aparte. Cele 19 culori sunt inspirate din arhitectura contemporana in care se utilizeaza amestecuri de sticla, lemn, bronz….


Mocheta rezidentiala Vorwerk Amiru

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Amiru

Amiru este produsul perfect pentru decorarea resedintelor de lux, cu fatade impunatoare, in still minimalist. Are acel farmec parizian cu un colorit lucrat fin, ce reda un aspect matasos cu reminescente de sticla opaca si tandretea unui cașmir. Într-un spirit înrudit, cromatica pentru aceasta mocheta, a fost proiectata folosind nuanțe pastelate, delicate pe de o parte, și bogat in  nuanțe ușor lucioase  pe de altă parte. Cele 21 de culori includ un rozé discret și o inflexiune ușor mai rece de violet, precum și nuanțe de albastru răcoritor. Un auriu izbitor, un smarald verde impozant, turcoaz și  bordeaux profund roșu, isi pun amprenta în mod egal lumea culorilor pentru aceasta mocheta eleganta.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Safira

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Safira

Senzatie de lux, stralucire si rafinament. Safira are aceasta  infatisare  electrizanta, viu colorata si captivanta.

Cele 20 de culori irizante,printre ele albastru safir, galben auriu (alama), rosu aprins, galben-chartreuse, sa nu mai vorbim de contrastul dintre alb si negru – pur si simplu emite o unda de eleganta si un nivel de confortabilitate foarte ridicat.


Hermelin

20 de nuante pastelate – aqua, verde opac, in combinatie cu albastru petrol si un strident rose coral, redau acestui velur fin un aspect mat si gratios.

Drept urmare, aceasta mocheta este potrivita pentru a crea o ambianta linistitoare in orice  camera.

Mocheta rezidentiala Vorwerk Hermedin

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en


Mocheta rezidentiala Vorwerk Myrana

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Myrana

Myrana prezinta un touch soft, natural si primitor.

Spectrul de culori este format din 20 de nunate calde si delicate, asemanatoare culorilor aprinse ale cerului si a naturii trezite de rasaritul soarelui: galben stralucitor, tonuri de rosu, bleu aqua, aramiu.

Aspectul sidefiu, irizant si  touch ul deosebit de fin, ii redau acestui produs un aer fresh alaturi de proiectiile unui rasarit de soare.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Nerz

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Nerz

Proiectat in culori luminoase,calde si foarte soft la atingere, Nerz afiseaza un accent sofisticat si nobil oricarei camere.

Acest velur se gaseste in 21 de nuante subtile,deschise ce amplifica starea de relaxare si calm.

Nerz reprezinta unul dintre produsele cele mai elegante din colectia Fascination


Mocheta rezidential Vorwerk Modena

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Modena

In 2015 Modena a sarbatorit cea de-a 40-a aniversare si continua sa fie un best seller pentru  sectorul rezidential. Este un velur semi-mat,colorat in 50 de nuante izbitoare,cele mai multe dintre acestea sunt noi. Modena ofera cel mai larg spectru de culoare din colectie, variind de la purpuriu la rosu Bordeaux,rosu ruginiu,nuante de galben-portocaliu, diferite gradatii de la gri cartita,caramel si verde stone segue la albastru-gri, albastru-lilac,albastru sky, mergand inspre nuante de aqua si verde, spre exemplu verde crud (green melon), verde inchis si verde amazonit.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Nutria Comfort

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Nutria Comfort

Dupa cum sugereaza si denumirea produsului, vorbim de calitate superioara, in special de un velur precum jaspul si un touch ulta-soft, cateva dintre atuu-urile ce-l  califica pentru spatii cum ar fi dormitorul, living-ul, zone de relaxare. Textura delicata, in nuante de gri si bej, spectru ce intalneste un rose pal si gradatii fine de verde, albastru giuvaer. Nutria Comfort este ideala pentru decoruri traditionale,clasice,insa la fel de bine se potriveste cu cele contemporane.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Larea

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Larea

Touch-ul este elementul cheie, urmat de naturaletea si gratia tesaturii.

Gentiletea acestui produs creeaza armonie intre spatiu si tot ce il inconjoara.

Paleta de culori, inspirata din natura, ridica si mai mult standardalele acestui produs. 15 tonuri asociate cu elemente precum lemnul, piatra, sticla (bleu pastel),alaturi de culori ca verde-murdar (moss green),  galben sofran,sunt cateva dintre culorile din aceasta gama.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Corvara

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Corvara

Discretie sau accent. Sunt doua calitati foarte importante la acest produs iar acestea sunt redate de cele doua tipuri de fir, colorate diferit, unul in contrast cu celalalt, mai mult sau mai putin.

In nuante neutre este usor umbrita iar  pe nuante mai tari se creeaza o zona de un usor contrast. Deoarece nuanțele fuzioneaza între ele atunci când sunt privite pe o suprafață mare, contrastul general este vizual  subtil.

Cromatica este formata din 16 nuante: caramiziu, rosu coral, verde natural, gri si bej, sunt doar cateva dintre ele.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Merida

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Merida

Indrazneata,calda si robusta: that’s Merida!

Mocheta este extrem de rezistenta datorită firelor relativ scurte, făcându-o adecvata în special pentru zonele  care se confruntă cu trafic mediu.

Adierea  homey este redata de rafinamentul firelor, structura puternica si coloritul modern.

Gradatii usoare de bej si maro, albastru deschis, galben izbitor si un rosu brun inchid gama celor 14 tonuri de culori.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Gattea

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Gattea

“Less forms the new opulence” – Gattea este o tesuta moderna si foarte plata. Acest produs stapaneste foarte bine echilibrul dintre o pardoseala textila si una  dura. Imbina calitatile amandurora, fin la atingere, firele tesute bine, ceea ce rezulta un material rezistent si o  suprafata eleganta ce-i redau unu anumit fler  spatiului.

Bej, maro, verde, gri-albastru, rose-caise sunt doar 5  din cele 13 nuante.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Campus

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Campus

Fire ornamentale tesute in bucla, aspect  metallic ce emit nuanțe de culoarea  cuprului, argintului sau bronzului,  produc un efect de ‘’all shiny on the floor’’.

In functie de nuanta fibrelor, aceasta emana fie o nota calda, fie rece.

Combinatia subtila de culori naturale, calde sau neutre cu accent pe umbre, fac acest produs sa fie cu totul special.

Armonioasa paleta de culori se compune din 15  nuante de la  deschis,metallic cu aspect argintiu-lucios, spre tonuri de gri inchis, albastru cobalt , verzui.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Terzo

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Terzo

Functional, soft, modest sunt calitatile ce primeaza in descrierea acestui produs.

Terzo, este potrivit pentru zone de trafic moderat, sali de studiu, holuri, zone de relaxare.

Prezinta un aspect usor policromat, cu gradatii elegante de bej si gri, verde stralucitor,auriu mat, petrol si aqua blue.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Parma

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Parma

Parma este o tesuta buclata, in stil minimalist, proiectata pentru zona rezidentiala.

Gama de culoriu este formata din  18 nuante inspirate din coloritul rocilor, tonuri deschise precum alb-calcar,  verde jad, galben auriu, rosu cupru.


Mocheta rezidentiala Vorwerk Allegro

Poza: http://www.vorwerk-carpet.com/en

Allegro

Este conceput cu un design functional si cu o cromatica bogata in care umbrele se intrepatrund discret.

Allegro este un produs care se bucura de popularitate in colectia Fascination, datorita abilitatii sale de a masca murdaria. Este ideal pentru spatii tip office, residential, educatie, mobilate atat in stil classic cat si contemporan.

Setul complet de 18 nunante  variaza de la maro, bej si gri, la verde si albastru, rosu cu usoare nervuri caramizii, nuante de rosu-cupru si galben soare.  Latura sofisticata a lui Allegro este determinata de combinatia subtila a firelor colorate in blue, gri,bej,roze si caramel in  masa de culoare a mochetei.


Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Blog