Nou de la 2tec2 – Colectia 2tec2 Colourful 2017

Back to Blog

Nou de la 2tec2 – Colectia 2tec2 Colourful 2017

Desing-ul de pardoseala este doar un joc de culori cu 2tec2 Play

Ti-ar placea sa ai libertatea completa asupra jocului de culori si modelului atunci cand alegi finisajul pentru pardoseala unui spatiu?

 

Structura mochetei 2tec2

Poza: www.2tec2.com

Despre mocheta 2tec2
2tec2 este un produs pentru pardoseala, original din Belgia, o tesatura realizata din fir de PVC si ranforsat cu fibra de sticla, destinat spatiilor din industrii precum: Office, HoReCa sau alte spatii comerciale.

2tec2 este cel mai rezistent produs la petele de cafea. Datorita tehnologiei folosite si a materialelor din care este realizat 2tec2, orice substanta care intra in contact cu suprafata acestei pardoseli nu afecteaza textura materialului.

2tec2 este un finisaj de pardoseala functional, robust si cu o perioada de exploatare extrem de indelugata.

Arhitectii si designerii de interior din intreaga lumea recomanda 2tec2 ca finisaj de pardoseala pentru foarte multe motive.

Il recomanda datorita caracteristicilor sale innovative si arhitecturale precum: structura sa eleganta si fara imbinari lizibile, sau datorita caracteristicilor sale functionale: robust si usor de intretinut.

 

 

Colectiile din portofoliul 2tec2:

2tec2 este organizat pe 3 colectii distincte, colectiile diferentiindu-se la nivelul culorilor, nuantelor sau efectelor: Shades, Stripes si Colourful. In cadrul fiecarei colectii au fost dezvoltate familii pe diferite structuri, forme, nuante si culori.

Ccolectiile 2tec: Shades, Stripes si Colourful

Poza: www.2tec2.com

 

  1. Colectia 2tec2 Shades are la baza culorile clasice precum gri, negru si bej. Unele dintre aceste categorii contin modele cu noduri create folosind tehnologii diferite. Cu timpul, 2tec2 a dezvoltat 5 colectii in familia Shades: New Basic, Panama, Herringbone, Cracked Earth si Lustre.
  2. Colectia 2tec2 Stripes se bazeaza pe deja existenta familie Shades careia i-au adaugat linii de culoare precum verde, portocaliu sau albastru, dand nastere unei serii de jocuri de culori si modele absolut specataculoase pentru ochi.
  3. Colectia 2tec2 Colourful, cea mai noua colectie de la 2tec2, contine 16 culori create avand 4 culori de baza albastru, galben, verde si portocaliu pe care le combina cu experienta dobandita din combinarea nuantelor de gri.

 

 

 

Colectia 2tec2 Colourful:

Aceasta noua colectie din portofoliul 2tec2, disponibila incepand cu anul 2017, Colourful, a fost dezvoltata avand ca sursa de inspiratie o calatorie intr-o insula exotica.

Colectia este distribuita in 4 culori de baza cu un verde fresh, un galben plin de bucurie, un albastru clar si un portocaliu stralucitor. Fiecare culoare de baza vine in 4 nuante diferite, de la lumina la intensitate.

Noua paleta de culori a fost compilata cu atentie, astfel incat combinarea nuantelor si a culorilor sa formeze intotdeauna o unitate coerenta.

In urma unei cercetari intensive in zona cromatica, 2tec2 a testat si dezvoltat sute de variante si nuante de culori pana a selectat cele 16 culori ale colectiei.

Aceste culori sugereaza atat un spirit jucaus cat si indraznet care te incurajeaza sa faci combinatii si sa te joci cu culorile si nuantele disponibile.

Toate culorile sunt disponibile atat in rola cat si in dala, unele modele permitand o imbinare ilizibila iar altele nu.

2tec2 metode instalare la 90 de grade - quarter turn

Poza: www.2tec2.com

Pentru aceasta situatie, intotdeauna poti opta pentru varianta de instalare neregulata pentru a ascunde imbinarile.

O astfel de optiune poate fi `quarter turn’ insemnand instalarea fiecarei dale intoarsa la 90 de grade fata de oricare alta din jurul ei.

Cu toate acestea, daca optezi pentru varianta in dala mai ai si optiunea montarii acestora orientate in diferite directii jucandu-te, inca odata, cu modelul general al pardoselii.

Mai mult decat atat, datorita firului de fibra de sticla din componenta sa, acest finisaj de pardoseala isi schimba culoarea in functie de modul in care este instalat si de modul in care lumina se reflecta.

Toate aceste caracteristici ale mochetei 2tec2 iti confera oportunitatea unei abordari “freestyling” astfel incat sa-ti poti personaliza proiectele de arhitectura sau design interior.

Sursa: Youtube

 

Design prin 2tec2 Play

Dala in forma patrata este demult un standard in industrie. 2tec2 ofera acum un program de joc cu formele pentru mocheta in dala, denumit „2tec2 PLAY”

In cadrul acestui program, arhitectul sau designerul poate concepe orice forma de dala si poate modela interiorul exact dupa viziunea sa.

Hexagoanele, plancurile de diferite dimensiuni, formele trapezoidale sau romburile sunt doar cateva exemple.

Prin jocul de culori si forme, 2tec2 duce finisajul de pardoseala la un cu totul alt nivel. Flexibilitatea atinge cu adevarat noi culmi, eliminand sintagma „podele plictisitoare”.

2tec2 play with tile form

Poza: www.2tec2.com


2tec2 play cu dale in forma de cub 3D

Poza: www.2tec2.com


2tec2 play cudala in forma de romb si mix de culori

Poza: www.2tec2.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Unde poti sa folosesti 2tec2 Colourful?

Luand in considerare aspectele practice: care tin de usurinta in curatare si rezistenta la pete (inclusiv la cele de cafea), precum si libertatea totala in alegerea modelului, culorilor, nuantelor si in metodele de instalare, aplicarea acestui finisaj aproape ca nu are limite.

Cu execeptia spatiilor in care se face accesul direct din exterior, mocheta 2tec2 este o solutie de pardoseala excelenta.

Totodata, o alta optiune pe care nu o recomandam, este aplicarea acestui finisaj in domeniul rezidential deoarece nu este apreciat pentru confortul la atingerea cu pielea omului.

De-alungul timpului atat noi cat si prin intermediul partenerilor nostri am avut proiecte in care mocheta 2tec2 a fost folosita in hoteluri, cafenele, restaurante, showroom-uri (inclusiv cele pentru masini), birouri open space, birouri invidividuale, sali de consiliu sau pentru sali de evenimente.

Ghidul de intretinere al finisajul furnizat de producator este foarte simplu, o singura pagina, pentru ca in sine procesul de intretinere nu este foarte complicat.

Cel mai important aspect este interventia imediata in cazul unor tipuri de pete, precum si curatatea periodica generala a pardoselii folosind doar substantele agreate.

 

Concluzie

Mocheta 2tec2 este un finisaj de pardoseala foarte puternic si usor de intretinut ce permite o creativitate fara limite prin personalizarea formei, culorilor si modelelor.

Viata de exploatare foarte lunga a acestui finisaj si flexibilitatea design-ului fac din 2tec2 optiunea perfecta pentru un finisaj de pardoseala in sectoare precum horeca, office, comercial sau spatii publice.

Aceste caracteristici te vor ajuta sa-ti impresionezi clientii si/sau beneficiarii apreciind gradul de personalizare a design-ului de interior si posibilitatea amortizarii investiei facute in acest finisaj.


Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Blog