2tec2 Lustre – o noua colectie

Back to Blog

2tec2 Lustre – o noua colectie

‘LUSTRE’ –  Pardoseala cu 1000 de fete

2tec2 se mandreste cu cea mai noua colectie, ‘’Lustre’’. Este o colectie cu o personalitate puternica si cu un caracter unic. Vizual vorbind, LUSTRE reprezinta modul in care lumina interactioneaza cu suprafata unui cristal, a unei pietre pretioase sau a unui mineral. Aspectul se schimba radical in functie de unghiul din care privesti si de cum se asterne lumina pe suprafata.

O inovație cu multe posibilități interesante și creative!

Numele colectiei in sine, provine din terminologia mineralogica unde este descrisa maniera in care lumina se reflecta in contact cu mineralele, cristalele sau pietrele pretioase, in acelasi mod in care aceasta intalneste

suprafata produselor, creand astfel un joc interesant de forme, lumini si umbre. “Pattern-ul’’ asimetric ce alcatuieste desenul este compus din diferite forme. Aceste forme redau configuratia geometrica in structuri naturale cristaline.

Cele 4 modele sunt disponibile in ambele variante, dala si rola, pastrandu-si binecunoscutele caracteristici, cum ar fi: clasa de trafic 33, grad de ignifugare Bfl, rezistenta la umiditate si rezistenta la patare.

De asemenea, tehnica inovatoare de productie face posibila crearea unei game de culori personalizate în loturi mici de producție.

LUSTRE MAGNETITE GREY

Magnetitul  este negru / negru-maroniu, cu luciu mat/ metallic, cu pete negre si este cel mai magnetic mineral care apare in mod natural pe Pamant. Datorita  proprietatilor feromagnetice, acesta  atrage bucati/ace mici de fier, de aici venind inspiratia pentru desenul texturii.

Lustre Magnetite Grey  isi face aparitia sub aspectul unui diamant cu forme neregulate, schimbandu-si subtil infatisarea din gri inchis in gri mediu, in functie de unghiul din care privesti.

LUSTRE OBSIDINA BLACK

Obsidianul este o roca vulcanica amorfă, sticloasă, fără a se putea distinge o structură granulară a mineralelor.

Sub acest chip a fost conceput si Lustre Obsidian Black de la 2tec2. Pattern-ul acesta duce cu gandul la hasura fina in carbune pe  panza. Linia alba, subtila strabate intunericul iar acest joc delicat ofera un spectacol  distinct de nuante si tonuri de gri.

LUSTRE MORION BROWN

Morionul sau cuatul fumuriu este translucid cenusiu spre maro pana la negru opac. Aceasta culoare este data de iradierea pe cale naturala a cristalelor de cuart.

Morion Brown se caracterizeaza printr-o culoare calda, fina si printr-un luciu aparte, ceea ce il face un produs foarte impunator.

Gama de culori se situeaza in zona vintage (antichizat) spre alb mat.

LUSTRE CHROMITE GREY

Este cel de-al patrulea produs din aceasta colectie,  cu variatia cea mai deschisa (luminoasa).

Cromitul este un mineral de crom și fier, reprezentând, la nivel industrial, minereul principal din care se extrage cromul. In compozitie cromitul prezinta cristale care apartin sistemului cubic de simetrie si se gasesc uneori in forme octaedrice.

Asemenea mineralului, Chromite Grey este compact, si se prezinta in nuante de gri deschis cu o usoara tenta de negru mergand  spre un gri mediu.


Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Blog